Home ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ – 27.01.2024 – ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – 12.00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ – 27.01.2024 – ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – 12.00

by admin

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

somatio–misthoton–dikigoron.gr

somatio.md@gmail.com

Πατησίων, αρ. 4 (1ος Όροφος)

19 Ιανουαρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

 

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/01 ΣΤΙΣ 12.00, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)

 

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

 

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια! Ήδη 25 χιλιάδες έχουν χάσει την ζωή τους, πάνω από 60 χιλιάδες είναι οι τραυματίες, ανάμεσά τους χιλιάδες μικρά παιδιά, ακόμα και βρέφη ενώ οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι πλησιάζουν τα 2 εκατομμύρια!

Φωνάζουμε δυνατά στα αδέρφια μας, στο λαό της Παλαιστίνης ότι δεν είναι μόνοι τους! Οι λαοί όλου του κόσμου είναι μαζί σας! 

Η ελληνική κυβέρνηση είναι ένοχη, γιατί βρίσκεται στο πλευρό των μακελάρηδων, μέρα με τη μέρα εμπλέκει τη χώρα μας όλο και πιο βαθιά στον πόλεμο, τόσο με στρατιωτικά μέσα όσο και με διπλωματικές και οικονομικές συμφωνίες.

Δεν εφησυχάζουμε! Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα η ελληνική εμπλοκή, δεν θα μείνουμε θεατές μπροστά στην ιμπεριαλιστική θηριωδία!

Η κυβέρνηση της ΝΔ, την ίδια στιγμή που συνεχίζει να στέλνει πολεμικά πλοία, υλικά και προσωπικό στις νατοϊκές αποστολές, που  μετατρέπει τη χώρα σε ένα απέραντο αμερικανονατοϊκό στρατόπεδο, με την παραχώρηση των λιμανιών Σούδας, Αλεξανδρούπολης, Βόλου κ.α. στις νατοϊκές δυνάμεις και δαπανά υπέρογκα ποσά για εξοπλιστικά προγράμματα που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα της χώρας, διατηρεί για όλους εμάς τους μισθούς πείνας, στηρίζει με τις δυνάμεις καταστολής το ξεσπίτωμα λαϊκών νοικοκυριών προς όφελος των τραπεζιτών και των funds, αυξάνει τους φόρους για τα λαϊκά στρώματα, ενώ μειώνει τους αντίστοιχους φόρους για τους μεγαλοβιομήχανους και εφοπλιστές, υποχρηματοδοτεί τα Δημόσια νοσοκομεία, προωθεί τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Αυτή η εγκληματική πολιτική έχει ως κριτήριο τα συμφέροντα των λίγων, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων και των κερδών τους. Με το μάτι στραμμένο στη «λεία» του πολέμου, η κυβέρνηση διεκδικεί όλο και πιο ενεργό ρόλο στη σφαγή των λαών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει συνεργούς στο έγκλημα ενάντια στους λαούς, στην πολιτική που τσακίζει και τις δικές μας ζωές!

Είναι τα υπόλοιπα κόμματα που παρουσιάζουν σαν μονόδρομο τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Η ίδια εγκληματική πολιτική ευθύνεται για τον πόλεμο ενάντια στα δικαιώματά και τις ανάγκες μας, για να θωρακιστούν ακόμα περισσότερο τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματιών.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό, την οποία εκφράσαμε σε δεκάδες μεγαλειώδεις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους τελευταίους τρεις μήνες, απαιτώντας να σταματήσει η σύγχρονη γενοκτονία που συντελείται.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους του λαούς και στο λαό του Ισραήλ, που η πολιτική του κράτους – δολοφόνου, τον μετατρέπει σε «κρέας» στα κανόνια του πολέμου.

Οι λαοί θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια, εκμετάλλευση.

Είναι η ώρα της αποφασιστικής αναμέτρησης κόντρα στη πολιτική που μας εμπλέκει στον πόλεμο, που κάνει τη ζωή μας όλο και πιο αβάσταχτη, με νέους φόρους, ακρίβεια, αυταρχισμό.

Να ακυρωθεί τώρα η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα και να γυρίσουν πίσω όλα τα ελληνικά πλοία και στρατεύματα. Δεν έχουν καμία δουλειά έξω από τα σύνορα της χώρας!

 

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/01 ΣΤΙΣ 12.00, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ                                                                  ΒΑΓΙΑ ΓΚΟΥΝΕΛΑ

Related Articles